Популярні публікації

четвер, 17 березня 2022 р.

 Чому важливо вивчати національну своєрідність культури, традиції, спосіб життя, історію народу — країни виучуваної мови?


Навчання іноземній мові залежить від ряду факторів. Один з них це врахування національної культурної специфіки суспільства, в якому функціонує мова, яку вивчаєш. Розуміння тексту іноземною мовою неможливе без розуміння культурних особливостей, які його створюють . В умовах сучасної глобальної інтеграції необхідно не тільки знати іноземні слова, але і бути обізнаним з культурою іншого народу, тому що за кожним словом стоїть картина іншого світу, іншої мови та іншої культури.

Ефективне використання методичних прийомів міжкультурного підходу у вивченні іноземних мов, призведе до більш повного та глибокого усвідомлення картини світу, усвідомлення необхідності міжкультурного спілкування та орієнтування на набуття міжкультурної компетенції; до підвищенню рівня.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Яку ж мову вивчати? Американську англійську або чисто британську? Відповідь на це питання закладена в меті: для чого вам англійська мова п...